Sample schedule

Below is the schedule for Hustle Con 2017. You can expect a similar schedule for Hustle Con 2018, but we’ll update this with more details in March 2018.

8:30-10am
Doors open
Get to the Paramount Theatre with your ID in-hand to check-in, then mosey on into the theater for breakfast
10-10:10am
Welcome to Hustle Con
Opening remarks by Sam Parr, CEO and Co-Founder of The Hustle
10:10-10:30am
Keynote Session
20 minutes
10:35-11:05am
Keynote Session
20 minutes
11:10-11:30am
Keynote Session
20 minutes
11:35-11:55am
Keynote Session
20 minutes
12-1:30pm
Lunch Break
90 minutes
1:30-1:50pm
Keynote Session
20 minutes
1:55-2:25pm
Keynote Session
20 minutes
2:30-2:50pm
Keynote Session
20 minutes
2:55-3:15pm
Keynote Session
20 minutes
3:20-3:40pm
Break Time
30 minutes
3:45-4:00pm
Keynote Session
20 minutes
4:05-4:25pm
Keynote Session
20 minutes
4:30-4:50pm
Keynote Session
20 minutes
4:50-5:00pm
Closing Remarks
10 minutes
5-7:00pm
Party Time
Throw your hands in the air like you just don’t care… I mean, after party at the Paramount Theatre for anyone with a Hustle Con ticket.